Patton Kamado Keramische Barbecue

439,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065502043819889 Categorie:

Beschrijving

Met deze culinaire alleskunner tover jij de lekkerste gerechten op tafel. De Patton Kamado Keramische Barbecue met een grilloppervlak van 32.5 cm biedt voldoende ruimte voor kleine en grote gezelschappen. De schaal gemaakt van keramiek in combinatie met de gecontroleerde luchtstoom zorgen voor extra sappige stukken vlees.
Patton Kamado Keramische Barbecue Uitvoering 16″; Diameter grilloppervlak 32.5 cm.
Kleur: groen
Barbecue wordt geleverd inclusief deksel en onderstel
Hoogwaardig geglazuurd industrieel keramiek, bestand is tot 1000 °C
Keramische schaal en gecontroleerde luchtstroom voor sappiger vlees
Uitermate goed te controleren temperatuur door ventilatierooster aan de onderzijde i.c.m. met de margrietschijf aan de bovenzijde
Uitgevoerd met degelijk en verrijdbaar zwart powdercoated onderstel
Temperatuurmeter op deksel om temperatuur goed te volgen
Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen van de keramische schaal (bestand tot zo’n 1.000 graden Celsius), blijven vleessappen als bij geen enkel andere barbecue behouden, en kan men vanwege de precieze controle van de luchtstroom naast grillen en roken, tevens denken aan het bakken van pizza’s en brood. Nog nooit kwam een gerecht beter en smaakvoller van de barbecue!
Over Kamado barbecues Kamado is het Japanse woord voor ‘kachel’ of ‘fornuis”. Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn, en sindsdien is deze barbecue geëvolueerd tot een culinaire alleskunner in veel Michelin sterren restaurants.
Over Patton De historie van Patton reikt tot ruim voor het millennium waarbij Patton het eerste merk op Nederlandse bodem was wie de buitenkeuken breed en actief onder de aandacht bracht, en bereikbaar maakte voor veel liefhebbers van lekker eten, genieten en gezelligheid in eigen tuin! De hedendaagse series Patio Chef, Prominent en Patron, maar daarnaast ook de (keramische) houtskool varianten voldoen ruimschoots aan alle eisen van de meest fervente hobby kok, en veeleisende professional.