Sens Design Ronde vuurkorf voor buiten – Terrashaard – Barbecue

99,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075702093841085 Categorie:

Beschrijving

Heerlijk genieten van je tuin, met deze Sens Design Barbecue/Vuurkorf combinatie. Of het nu winter of zomer is, met deze vuurkorf kun je altijd van je tuin genieten. De ronde vuurschaal is ideaal om je terras en handen te verwarmen in de winter, maar kan in de zomer ook gebruikt worden om op te barbecuen. Dankzij het vonkenrooster, ben je beschermt tegen vonken. Het frame is gemaakt van hittebestendig materiaal en er worden BBQ accessoires meegeleverd.
Sens Design vuurkorf
▶ Combinatie van vuurkorf en barbeque in 1, ook te gebruiken als ijsemmer
▶ Modern design, gemaakt van duurzaam staal
▶ Ronde vuurschaal voor groot vuur en barbeque oppervlak
▶ Inclusief waterbestendige afdekhoes en barbeque accessoires
Modern design van duurzaam materiaal
Deze vuurkorf is gemaakt van zwart staal, wat de vuurkorf een moderne look geeft. 4 stevige poten zorgen ervoor dat de vuurkorf zeer stabiel staat en niet zomaar omvalt. Dankzij het vonkenrooster, spatten de vonken niet zomaar alle kanten op en kun je veilig van het vuur genieten. Het staal is hitte bestendig en van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast wordt de vuurkorf geleverd met een hoes, ter bescherming tegen de weersomstandigheden. Deze hoes is water- en vuilafstotend. Tot slot wordt er een barbeque accessoireset meegeleverd, zodat je gelijk met barbecuen kunt beginnen.
Specificaties
✔ Merk: Sens Design
✔ Afmetingen kachel: 54,5 x 54,5 x 70cm
✔ Afmetingen grillrooster: diameter van 49cm
✔ Afmetingen kolenrooster: diameter van 28.5cm
✔ Afmetingen grilltang: 18 x 4cm
✔ Afmetingen grillborstel: 30 x 15cm
✔ Afmetingen pook: 41 x 3,5cm
✔ Materiaal: Staal
✔ Wordt geleverd met: grillrooster, houtskoolrooster, pook, grilltang, grillborstel, waterdichte hoes, montage instructrice en montage gereedschap