BonFeu BonVes 45 Roest Vuurkorf Staal – Vuurkorf met Grill en optioneel Plancha Bakken – Vuurkorf voor Sfeervolle Avonden – 45x45x100 cm

200,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700258307762 Categorie:

Beschrijving

De BonVes 45 Roest is een 100 cm hoge vuurkorf met een doorsnee van 45 cm en is een echte eyecatcher. Deze unieke vuurkorf is ook te gebruiken als barbecue, doordat er bij het product een BBQ-grill en een pook wordt bijgeleverd. Dit maakt de BonVes dé ideale toevoeging aan de tuin! De BonVes 45 is verder uit te breiden met een mooie bakplaat/plancha. De maat van de vuurkorf is ideaal voor het koken, aangezien je op twee verschillende hoogtes kunt stoken door de bijgeleverde middenplaat. De haard is voorzien van 3 verstelbare poten met een brede basis voor optimale stabiliteit. Daarnaast is het logo van BonFeu aan de voorkant uitgesneden, wat mooi zichtbaar is in het vuur. Het product is beschikbaar in het zwart en in roest. De BonVes 45 is de grotere versie van de BonVes 34.
Optionele extra’s:Om het maximale uit de BonVes 45 te halen, bieden wij de volgende extra’s aan: Plancha BPR6.550: Met deze bakplaat maak je van je vuurkorf een ideale barbecue.
Spatel STB: Gebruik een spatel om vlees en groenten eenvoudig om te kunnen draaien.
Wat vind je in de doos?Alle BonFeu producten worden verzonden in een mooie full colour box. Dit maakt dit product niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook om cadeau te doen! Je vindt het volgende in de doos: De BonVes 45 Roest
BBQ-grill
Pook
Middenplaat
Al het nodige gereedschap om het product te monteren
Handleiding (Ook te downloaden op de BonFeu website)
Over BonFeuBonFeu is een Nederlands merk dat staat voor hoge kwaliteit en een herkenbaar en doordacht ontwerp. De BonFeu tuinhaarden, vuurkorven en vuurschalen bieden vaak een combinatie tussen een mooi vuurtje stoken en buiten koken. Door in te spelen op trends en tegelijkertijd vast te houden aan tijdloze designs en robuustheid is BonFeu inmiddels uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van tuinhaarden, vuurschalen en houtkachels.