House of Charcoal briketten (4kg) – FSC

12,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065501728718868 Categorie:

Beschrijving

De houtskoolbriketten van House of Charcoal zijn zonder meer de meest milieubewuste houtskoolbriketten die u maar kunt krijgen!

House of Charcoal premium briketten 4 kg. zijn briketten van de hoogst mogelijke kwaliteit.
– Snelle ontbranding
– Lange brandduur
– Uiterst geschikt voor indirect grillen
– FSC gecertificeerd
– Premium! Hoogste Kwaliteit Houtskoolbriket
– Co2 vriendelijk
– 100% puur natuur
– Geeft een unieke smaak aan het gerecht

De briketten zijn gemaakt uit een selectie van 100% FSC gecertificeerde duurzame houtskool. Het heeft een snelle ontbrandingstijd en is 100% natuurlijk. Natuurlijke briketten geven een unieke smaak aan de gegrilde gerechten, deze smaak is alleen te krijgen wanneer men op houtskool of briketten vlees bereid. Deze briketten hebben een lange brandduur wat perfect is voor het indirect grillen van grote stukken vlees, gevogelte of vis. Ook zijn House of Charcoal briketten Co2 vriendelijk. De briketten van House of Charcoal zijn in stevige zakken verpakt.

Kwaliteit heeft een prijs. House of Charcoal heeft dankzij jarenlange expertise de juiste adressen gevonden om houtskoolproducten van een sublieme kwaliteit te leveren. De producten van House of Charcoal zitten dan ook in het hogere segment van de houtskool die te krijgen is op de markt. U zult House of Charcoal hoe dan ook niet vinden als budgetmerk of prijsknaller.

House of Charcoal houtskoolbriketten hebben veel voordelen. Zo is de brandduur zeer goed en bovengemiddeld ten opzichte van andere merken. De houtskoolbriketten branden zeer schoon op. Het laat een minimale hoeveelheid asresten achter. Ook heeft u minder last van roet en rondvliegende vonken.

Onze producten zijn gemaakt van FSC houtskool. Daarnaast is onze organisatie zelf FSC gecertificeerd. Voor zo’n certificering van het bosbeheer is een beheerplan nodig dat voldoet aan de FSC-regels , (de FSC-standaard gebaseerd op de internationale Principes & Criteria). Onafhankelijke certificeerders controleren niet alleen of het papieren beheerplan in orde is, maar trekken ook het bos in om te beoordelen of een boseigenaar zich aan het plan houdt. Daarbij wordt gesproken met zoveel mogelijk betrokkenen.

Extra informatie

Doel

BBQ

Duurzaam

Ja

Gewicht

0-4kg

Materiaal

Houtskool