Kokosbriketten – 2x10kg – incl. aanmaakblokjes

39,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065500918876873 Categorie:

Beschrijving

Kokosnootbriketten / Coconut Briquettes – 2 zakken van 10 kg met gratis aanmaakblokjes – kokosbriketten aanbieding met gratis verzending
steek de BBQ aan met koningsdag en maak er een gezelige dag van.
Onze kokosbriketten worden gemaakt van het restmateriaal van de kokosnoot, de bast. Geen bomen hoeven te worden gekapt en dus natuurvriendelijk. Door de hoogwaardige horeca kwaliteit veelvuldig door professionals gebruikt en gewaardeerd. Maar uiteraard ook ideaal voor thuis! De kwaliteit van de kokosbriket wordt mede bepaald door het gehalte fixed carbon welke bij onze briketten ver boven de NEN1860-2 norm ligt.! Kokosbriketten hebben daarnaast als voordeel dat ze langer en op een hogere temperatuur branden dan reguliere briketten en dus een beter rendement behalen.
Voor het aansteken van onze briketten hebben we een gratis pakje milieu vriendelijke aanmaakblokjes bijgevoegd. Deze zijn gemaakt van met paraffine geïmpregneerd zachtboard. Onze tip is om een briketten starter te gebruiken waarmee je veilig en snel de briketten aansteekt. Veel BBQ plezier, eet smakelijk!

Extra informatie

Doel

BBQ

Duurzaam

Ja

Gewicht

15+kg

Materiaal

Kokos