Fonteyn Kamado | Shorty 15″” | Black

335,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065501403278170 Categorie:

Beschrijving

Het kleine broertje van de Fonteyn Kamado. De ideale keramische BBQ voor een kleinere tuin of balkon. Ook ideaal om lekker met u mee te nemen waar u ook naar toe gaat.
Genieten van lekker eten waar en wanneer u dat maar wil. De kamado komt van oorsprong uit Japan en is een houtoven gemaakt van klei. Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakten de Amerikanen kennis met de kamado. Tegenwoordig wordt een kamado gemaakt van keramiek en is wereldwijd bekend. Een Kamado is een complete buitenkeuken gemaakt van keramiek. Je kunt er mee roken, bakken, braden, stomen, grillen en brood en pizza bakken.
Keramiek heeft de eigenschap om warmte vast te houden, dit zorgt ervoor dat de BBQ altijd lekker warm is en de juiste tempratuur heeft. Hierdoor weet u zeker dat uw lievelingsgerechten altijd lukken. Met de plate setter maakt u van uw keramisch BBQ een echte houtskool gestookte oven zodat u een heerlijk gerookte eendenborst of perfect pulled pork kan maken. Tevens is de plate setter te gebruiken als pizzasteen, waarop u de heerlijkste pizza bereid.
Het robuuste onderstel met handvaten zorgt ervoor dat u de BBQ makkelijk kunt verplaatsen, zo kunt u overal in uw tuin genieten van heerlijk eten
De nieuwe Fonteyn Kamado is voorzien van een Fiber gasket, deze zorgt ervoor dat de BBQ beter sluit, waardoor u nog meer controle heeft over de temperatuur van uw BBQ. Tevens zorgt deze vernieuwing ervoor dat u minder onderhoud heeft aan uw BBQ. Zodat u tijd over houdt voor andere leuke dingen.
Wij zeggen eet smakelijk!