Höfats – Crate – Vuurkorf – Vuurkorf – Cortenstaal – Zwart

129,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700716086164 Categorie:

Beschrijving

De voordelen van een Höfats – Crate – Vuurkorf in het kort: Vuurkorf | drankkrat | BBQ | stoel
Veelzijdig:
kan ook worden gebruikt als houtopslag, transportdoos of opbergdoos
Mobiel: comfortabel om te dragen dankzij grote openingen
en afgeronde hoeken
Cortenstaal: robuust, 100% recyclebaar, ontwikkelt een unieke en beschermende roestpatina
CRATE – is een vuurkorf in de vorm van een wijnkrat of fruitkrat. Vervoer drank of hout naar je locatie en stook daar een sfeervol kampvuur. Of een kleine barbecue? Je hebt de grill al bij je!
Zo stijlvol en veelzijdig kan een vuurkorf zijn! Vernoemd naar het Engelse woord voor box, de naam zegt het al: omdat je CRATE op een extreem veelzijdige manier kunt gebruiken. Een gezellig kampvuur knettert in een handomdraai in deze fascinerende vuurkorf van robuust cortenstaal. Grillrooster erop, en je verwent je gasten zonder meer met een heerlijke barbecue! Met de hoogwaardige houten steun van bamboe (accessoire) inspireert CRATE als kruk, bijzettafel of sokkel. CRATE is dus veel tegelijk: houtopslag, opbergkist, wijn- of fruitkist, kruk of grill! Een spontaan uitstapje naar het meer? Camping? Een verrassingsbezoek aan vrienden? CRATE is je perfecte metgezel voor onvergetelijke uren buitenshuis!
Afmetingen: 40 × 30 × 27 cm
Gewicht: 6,60 kg
Materiaal: Cortenstaal
Höfats brengt het vuurtje terug in je leven: kampvuur op je terras, kaarslicht op je balkon en heerlijk gegrild eten van het open vuur op je bord. Met vuur en passie creëert höfats fascinerende producten die puristische vorm en inspirerende functionaliteit combineren: höfats producten zijn echt goede tools, maar ook chique objecten. Het assortiment omvat tafelhaarden, vuurkorven, vuurschalen, grills, lantaarns, fakkels en vele andere producten die in de toekomst tijd doorbrengen bij het vuur het beste deel van je leven zullen maken. Onze producten combineren puristisch design en inspirerende functionaliteit. Bekijk alle artikelen van Höfats.
Altijd handig! Vind hieronder de handleiding Klik hier voor de handleiding!