Blaze Kamado BBQ

2410,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065500311711976 Categorie:

Beschrijving

De Blaze Kamado is de allereerste volledig uit gegoten aluminium gemaakte Kamado!
Zijn unieke ontwerp met 3cm dikke aluminium wanden zorgen voor ongeëvenaarde duurzaamheid en dezelfde stabiele temperatuur controle en hitte huishouding waar keramische kamado’s voor bekend zijn. De Blaze Kamado is uw ideale partner voor Slow Cooking, BBQ Smoking, Grillen (spit beschikbaar) en gebruik als houtvuur oven. Hij heeft een ruim kookoppervlak van Ø 51cm!
Het robuuste ontwerp van de Blaze Grills Kamado staat garant voor generatielang BBQ-plezier.
Waarom kiezen voor de Blaze Kamado? Het is de meest kwalitatieve kamado op de markt!
De Blaze Kamado is volledig uit aluminium en roestvrij staal gemaakt, je kan de BBQ zorgeloos het hele jaar door buiten laten staan!
De volledige beschikbare ruimte gebruiken!
In de Blaze Kamado is geen bijkomende ‘firebox’ nodig dus meer ruimte voor houtskool en langer BBQ plezier. De ruime as-opvangbak, over de volledige onderkant van de BBQ laat toe de as makkelijk te verwijderen en kan makkelijk 8-10 BBQ sessies zonder leegmaken. De Blaze Kamado komt standaard inclusief as-opvangbak!
Het roestvrij stalen houtskoolrooster zorgt voor een optimale luchtcirculatie.
Hierdoor kan het nooit verstoppen en moet je het niet telkens voor het aansteken zuiver maken. Het werkt als een ingebouwde houtskoolmand.
Op verplaatsing met de Blaze Grills Cast Aluminum Kamado!
Blaze Kamado is de meest robuuste Kamado in de markt en daarmee de perfecte partner voor het koken op locatie. Ideaal voor de veeleisende cateraar en hobby kok. Kan je direct na het bakken verplaatsen zonder wachten tot hij afgekoeld is!
Het binnenwerk van de Blaze Kamado is opgebouwd uit verschillende roosters.
De Blaze Kamado wordt compleet gebruiksklaar geleverd met 1,2cm dikke RVS roosters op 3 niveaus: eentje voor de houtskool, de volgende als houder van hitteschild & lekbak en het bovenste rooster met Ø 51cm om op te grillen.
Sluiting zonder verslijtbare vilt!
De weldoordachte tandgroef-afdichting tussen het deksel en het grilgedeelte hoeft niet vervangen te worden en zorgt voor een optimaal temperatuurbehoud met hermetisch afsluiting. Warmteverlies uitgesloten.
Ongeëvenaard Grillrooster!
Het roestvrijstalen hexagonaal grillrooster van 51 cm is uitzonderlijk warmte-vast. Ideaal om te grillen en mooie ruitpatronen in je steaks te bakken. Makkelijk te kuisen en onderhoudsvrij. Dankzij de scharnieren in het rooster kan je makkelijk houtskool of rook-hout toevoegen zonder het rooster uit de BBQ te nemen.
Alle onderdelen van de Blaze Kamado zijn extra stevig gebouwd!
Het ingewerkte, oersterke, uit aluminium gegoten luchtventiel zorgt voor een secure temperatuurregeling. Het stevige dekselscharnier uit RVS met dikke trekveren garandeert moeiteloos openen van de Blaze Kamado.
Tot slot:
Levenslange garantie!