Cubaanse Marabu 13 KG + Zuid Afrikaanse Black Wattle 8,5 KG

47,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065501404114138 Categorie:

Beschrijving

Aanbieding Europees Eiken & Beuken en Cubaanse Marabu Restaurant Houtskool
We bieden een mooi pakket aan tegen een scherpe prijs. Op deze manier kan je zelf de superieure kwaliteit van deze Restaurant houtskool ervaren.
De Cubaanse Marabu is een hardhout houtskool. Brandt lang met hoge temperatuur. De Europees is iets lichter. Een mooie houtskool die snel op temperatuur is als je wat sneller aan de slag wilt.
Cubaanse Marabu Houtskool is een zeer zuivere, zware houtskool die zuinig in gebruik is. Marabu Houtskool heeft een hoge brandwaarde en een lange brandduur. Je zal tijdens het BBQ’en niet snel zonder ” gloeiende kolen” komen te zitten. Het is houtskool met heel weinig rookontwikkeling en weinig vonken. Marabu Houtskool is gemaakt van “indringer” bos dat niet in Cuba thuis hoort. Dankzij de kap herstelt de grond en wordt landbouw weer mogelijk. De sortering bestaat uit mooi verkoolde takken/stammen van de marabuplant.
Europese Eiken & Beuken Houtskool van Flames & Flavour is makkelijk aan te steken en geeft een evenredige gloed en warmteverspreiding. In no-time aan de slag! Met de milde eiken en beuken grill-smaak maak je zeker indruk met je vlees, vis en groenten. BBQ-enthousiastelingen en foodies, zweren er bij. Deze houtskool kent een sortering van de echte grote brokken afgewisseld met mooie stukken houtskool. Omdat deze houtskool uit Europa komt kent deze een uistekende prijs-kwaliteit verhouding. Het hout is afkomstig uit Poolse staatsbossen.

Extra informatie

Doel

BBQ, Kamado / Green egg

Gewicht

15+kg

Materiaal

Houtskool