Vuurkorf LEDA

229,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701015667312 Categorie:

Beschrijving

Gezellige momenten buiten met vrienden of familie, deze vuurschaal LEDA zal je hierbij graag helpen.De vuurschaal heeft een werkopening van 46cm op 46cm en is gemaakt uit 3 mm dik cortenstaal, een metaallegering uit ijzer waaraan onder andere koper, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Dit maakt de vuurschaal enorm onderhoudsvriendelijk. Cortenstaal is daarenboven maar liefst acht keer sterker dan gewoon staal. Bovendien verandert ze van uitzicht naarmate ze meer wordt gebruikt en kan je ze gewoon buiten laten staan.
We raden aan om de vuurschaal op een geschikte ondergrond te plaatsen. De beschermlaag die cortenstaal het unieke karakter geeft kan een lichte verkleuring veroorzaken op gevoelige ondergronden in natte omstandigheden. Dit komt vooral voor wanneer de beschermlaag zich nog aan het vormen is. De meest geschikte ondergronden voor onze vuurschalen (of andere objecten uit cortenstaal) zijn zand, kiezels of gras.
De vuurschaal vereist amper of geen onderhoud. We raden enkel aan om de assen na gebruik te verwijderen als je de vuurschaal lange tijd niet gebruikt.
Deze vuurschaal is ideaal voor particulier en professioneel gebruik.
Opgepast! Vuurschalen moeten na levering onmiddellijk worden uitgepakt zodat er zich geen vocht tussen de verpakking en het product kan ophopen. Dit kan namelijk voor onregelmatig roesten en vlekken zorgen.
Voordelen:
Gemakkelijk te onderhouden
Sterk en slijtvast
Weersbestendig
Warme look
Is gemakkelijk te monteren en demonteren
Kenmerken:
Materiaal: cortenstaal
Werkopening : 46cm x 46cm
Hoogte: 37 cm
Dikte: 3 mm
Gewicht: 12 kg