Beschrijving
Zeer compact geperst, daardoor een enorme piek temperatuur en lange brandduur. Gemaakt van een restproduct uit de kokosindustrie, zonder chemicaliën en zuinig in gebruik. Kortom een uiterst efficiënt en duurzaam product. Kokosbriketten in staafvorm met zuurstof-gat voor extra gelijkmatige verbranding. Kan na doven opnieuw gebruikt worden. Zeer geleidelijke warmte-afgifte.
Kokosbriketten Thaise staven Heel goed voor “low & slow” snel gereed om op te bakken, in gebruik geschikt voor zoals spare-ribs, alles op spit (rotisserie), een stoofpotje op het kolen, een lamsbout, opengesperde kip, of “beercan chicken” alsook dagelijkse BBQ gerechten. Bij ribbetjes of een gerecht dat langer duurt, kan het nodig zijn om een tweede deel kolen toe te voegen wanneer temperatuur lager dan 20°C is (een frisse zomerdag). Opengesperde kip of beercan chicken kan in één keer gebakken worden. Ook voor het grillen van iets dat snel gebakken moeten zijn is het ideaal. Je kan immers de kolen grotendeels hergebruiken wanneer je ze van zuurstof afdekt.
Verschil tussen de Thaise en Indische kokosbriketten:
De Thaise kokosbriketten branden langer, doch starten trager. Bijzonder geschikt voor professionele grill.
De Indische kokosbriketten branden minder lang, maar starten echter sneller.
Veel barbecueplezier!
Enkele kenmerken van de HOTdevil kokosbriketten Thaise staven:
Restaurant A Grade
Formaat: 35-40 mm
Brand 4 uur lang
Gebruiksaanwijzing:
Gebruik 2 tot 4 gewone aanmaakblokjes. Geen benzine of andere zeer ontvlambare producten gebruiken.
Leg de blokjes in het barbecuetoestel en steek ze aan.
Leg enkele kokosbriketten op de aanmaakblokjes.
Na 15 minuten zullen de briketten gloeien.
Vul aan met andere kokosbriketten.
Als alles gloeit, kan u starten met grillen.
Voorzorgsmaatregelen:
Niet bij verwarming of vuur plaatsen.
Droog bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.
Vuur volledig doven als u de barbecue wil verlaten.
Kan makkelijk hergebruikt worden.