MaxxGarden Vuurkorf – Vuurkorf Voor Buiten – Terrashaard – BBQ Vuurkorf – Incl. Onderplaat – 56cm

69,99

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700049130968 Categorie:

Beschrijving

Bij een avond vol gezelligheid mag een vuurkorf natuurlijk niet ontbreken. Deze elegante vuurkorf van MaxxGarden is een sfeermaker in iedere tuin.
Door zijn ronde uiterlijk en sielijke bovenkant staat de vuurkorf in vrijwel iedere tuin. Met een diameter van 56cm passen er flink veel houtblokken in zodat je de hele avond lekker warm blijft.
Doorde opvangbak blijven houtskoolresten netjes bij elkaar, en door de handvatten aan beide zijden van de vuurkorf kan je gemgemakkelijk verplaatsen.
Ook leuk voor de kinderen om samen met de ouders boven smeulend hout marshmallows te roosteren.
Belangrijke productgegevens
Hoogte : 72cm
Diameter : 56cm
Diameter asplaat : 58cm
Gewicht : 7,5kg
Gelakt stalen kader
Omvang van de levering:
1 x MaxxGarden vuurkorf Ø 56cm
MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor:
Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer.
MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets.
MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden.
MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels.
En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx.
Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen.
Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!