MaxxGarden Vuurkorf – Barbecue – Ø 54 cm – Incl. grillrooster en bodemplaat

59,99

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701330648117 Categorie:

Beschrijving

MaxxGarden Sierlijke vuurkorf inclusief grillrooster en bodemplaat Deze zwarte stalen vuurkorf is ideaal in iedere tuin. Met een paar houtblokken verlicht en verwarm je je terras op een sfeervolle manier. Door de bodemplaat kan je de vuurkorf met een gerust hard op iedere plek in je tuin neerzetten.
Doordat de korf erg licht is, kan deze zeer makkelijk worden verplaatst. Met het bijgeleverde rooster kan de vuurkorf ook als grill worden gebruikt.
Met deze vuurschaal worden de zomeravonden nóg gezelliger en langer. Ook leuk voor de kinderen om samen met de ouders boven smeulend hout marshmallows te roosteren. Belangrijke productgegevens
Afmetingen (Øxh): Ø50×54 cm
Gewicht: 5 kg
Materiaal: Gecoat staal
Kleur: Zwart
Brandstof: Hout
Weersbestendig: Ja
Omvang van de levering:
1 x MaxxGarden vuurkorf met asplaat en rooster
MaxxTools heeft 5 huismerken graag stellen we ze kort aan je voor:
Onder MaxxHome vind je verschillende producten terug zoals; prullenbakken, insectendoders, elektrische verwarmingen, keuken accessoires en zo veel meer.
MaxxGarden is het broertje van MaxxHome dat je verder helpt met alles wat je in de tuin nodig hebt. Van partytenten, verfraaiing tot luxueuze loungesets.
MaxxPet is ons dieren speciaalmerk waar je onder meer kattenkrabpalen, hondenbenches maar ook bijvoorbeeld trimtafels kunt vinden.
MaxxToys helpt je graag verder met speelgoed zoals knuffelberen maar ook bijvoorbeeld basketbalstandaards of pingpongtafels.
En dan heb je nog ons oudste merk onder de huismerken, Maxx.
Onder Maxx vind je alles terug van gereedschappen tot gereedschapwagens en zo ook onze eigen kettingzagen en andere gereedschappen.
Kortom; de beste producten, voldoende aanbod en voor ieder wat wils met oog voor kwaliteit!