LOODS 21 Vuurkorf BBQ – Vuurschaal BBQ – Terrasverwarmer – Met Grill – 76X76X46Cm

249,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700263663668

Beschrijving

Ben je op zoek naar een vuurkorf waarmee je ook kunt barbecuen? Met deze vuurkorf met bbq gaat de gezelligheid na het barbecueën door! Begin met een heerlijke barbecue en als iedereen vol zit, tover je de bbq om in een vuurkorf. Gegarandeerd een knusse nacht!
Plus- en minpunten:
+ Vuurkorf met grillfunctie
+ Knusse zomeravonden
+ Sterk materiaal
+ Vlamvertragende deksel
– Werkt niet op gas of elektriciteit
Door de vuurkorf en een bbq te combineren, ben je verzekerd van de beste combinatie. Op een heerlijke warme zomeravond is er niks lekker om met familie en vrienden te gaan bbqen. Helaas houdt een bbq avond snel op wanneer iedereen volzit en dat is jammer. Door de bbq om te toveren tot vuurkorf, gaat de avond/nacht nog lang door.
Waarom is de LOODS 21 Vuurkorf BBQ onze bestseller?
✓ Combinatie bbqen en een vuurkorf – Door deze twee producten te combineren ben je verzekerd van gezellige avonden. Heerlijk om samen met je familie en vrienden bij elkaar te komen.
✓ Sterk materiaal – De vuurkorf is gemaakt van sterk materiaal dat ervoor zorgt dat de vuurkorf niet gaat smelten of roesten. Je hebt lang plezier van deze vuurkorf!
✓ Goede luchtcirculatie – Er is niks vervelender om een bbq of vuurkorf niet goed aan te krijgen. Vaak komt dit door te weinig zuurstof. Deze vuurkorf is voorzien van goede luchtcirculatie dat ervoor zorgt dat het vuur snel en lang aanblijft.
✓ Vonken Deksel – Bij de vuurkorf wordt een handige vonken deksel meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat er minder vonken rondvliegen en dit scheelt je veel werk met opruimen.
Productspecificaties:
Product Maat 76,2 x 72,6×30 cm
Product Gewicht: 7,25 kg
Vuurkom afmeting: 76,2 x 76,2 x 12,5 cm
Pakket Inhoud:
1x Vuurschaal
1x Deksel
1x Barbecue grill
1x Poker met haak