LOODS 21 Luxe Vuurkorf BBQ – Vuurschaal BBQ – Terrasverwarmer – Met Grill – Hittebestendige tot 500 ° C

299,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700264636049

Beschrijving

Wanneer je op zoek bent naar een multifunctionele vuurkorf, dan is het niet nodig om verder te kijken! Met deze vuurkorf met bbq gaat de gezelligheid na het barbecueën door! Begin met een heerlijke barbecue en als iedereen vol zit, tover je de bbq om in een vuurkorf. Of gebruik deze luxe vuurkorf als warmhoudertje in de winter. Gegarandeerd dat de vuurkorf sfeerverhogend werkt!
Plus- en minpunten:
+ Vuurkorf met grillfunctie
+ Knusse zomeravonden
+ Sterk materiaal
+ Vlamvertragende deksel
– Werkt niet op gas en elektriciteit
Een perfecte avond, een vuurkorf en een bbq zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor een heerlijke zomeravond. Er is niks lekkerder om met familie en vrienden te gaan bbqen. Helaas houdt een bbq avond snel op wanneer iedereen heeft gegeten en dat vinden wij jammer. Door de bbq om te toveren tot vuurkorf, gaat de avond/nacht nog lang door.
Waarom is de LOODS 21 Luxe Vuurkorf BBQ onze bestseller?
✓ Combinatie bbqen en een vuurkorf – Door een bbq en een vuurkorf te combineren ben je verzekerd van gezellige avonden. Heerlijk om samen met je familie en vrienden bij elkaar te komen. De vuurkorf bestaat uit verschillende onderdelen waarmee je de vuurkorf makkelijk kunt om switchen tot bbq.
✓ Sterk materiaal – De vuurkorf is gemaakt van hoge kwaliteit materialen dat ervoor zorgt dat de vuurkorf niet gaat smelten of roesten. De vuurkorf is roestbestendig en is hittebestendige tot 500 ° C.
✓ Grote capaciteit en makkelijk aan te krijgen – Deze vuurkorf heeft een grote capaciteit waardoor er veel houtskool en hout in kan. Daarnaast is deze vuurkorf 6-hoekig, dit zorgt voor een goede luchtcirculatie waardoor het vuur snel en lang aanblijft.
✓ Vonken Deksel – Bij de vuurkorf wordt een handige vonken deksel meegeleverd. Dit zorgt ervoor dat er minder vonken rondvliegen en dit scheelt je veel werk met opruimen. Iedereen kan veilig om de vuurkorf zitten, zonder bang te zijn om zich te verbranden.
Productspecificaties:
De lengte van de poker haak: 52cm
Kookrooster: 63*63 cm
Materiaal: ijzer
Gewicht: 9370 g
Afmeting: 71 x 71 x 63 cm
Pakket Inhoud:
1x Vuurschaal
1x Deksel
1x Barbecue grill
1x Houtskoolrooster
1x Poker met haak