Livin’ Flame – Vuurkorf Jada – Vuurkorf aanbiedingen – Staal – Zwart

115,50

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700604838095 Categorie:

Beschrijving

De kenmerken van een Vuurkorf Jada in het kort:Gezellige sfeermaker in de tuin
Geeft heerlijke warmte af
Afmetingen: 44,5 x 44,5 x 41,5 cm (bxdxh)
Materiaal: Staal
Livin’ Flame – Vuurkorf Jada Het ontwerp van de Livin’ Flame Vuurkorf Jada is oorspronkelijk gebaseerd op een ouderwetse wastrommel. Bekijk het indrukwekkende vlammenspel van alle kanten en wordt heerlijk warm rondom een vuurtje.
De Jada Vuurkorf heeft een moderne vormgeving met een innovatief design. De Jada vuurkorf dient als gezellige sfeermaker in iedere tuin.
Sfeervol en warm De Jada Vuurkorf heeft een modern en chique design. Een ware eyecatcher in bijna elke tuin! De ronde openingen in de korf zorgen voor een uniek vlambeeld. Ook zorgen deze openingen ervoor dat het vuur veel zuurstof krijgt, waardoor het vuur prachtig zal branden. Het vuur wordt door de vuurkorf veilig binnen de perken gehouden en ook de brandresten blijven in de korf. Op deze manier heb je geen last van rondspringend as. Voor nog meer veiligheid staat de vuurkorf op hoge poten. Dankzij de vrije ruimte onder de korf wordt het brandgevaar beperkt. Dus nodig vrienden en familie uit en geniet van een sfeervolle avond bij je haardvuur!
Voor een gezellige avond Met de Jada geniet je avondenlang van een sfeervol haardvuur in de tuin. Zo’n avond is nog gezelliger met een lekker hapje erbij! Wil je het makkelijk houden, neem dan een zak marshmallows mee en rooster ze boven het kampvuur. Niet alleen lekker, maar ook hartstikke leuk om te doen!
Met de Livin’ Flame – Jada Vuurkorf geniet je nog meer van een gezellige avond. Op frisse winterdagen en zwoele zomeravonden zorgt deze vuurkorf voor sfeer en warmte. Dat is pas echt genieten van het buitenleven.
LET OP Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.
Bijpassende accessoires voor dit product: Dit product is perfect te combineren met de accessoires uit de Jada serie:
Wokpan Jada 45 cm
Grillplaat Jada 45 cm
BBQ Rooster jada 45 cm