La Hacienda Moresque Vuurkorf – Ø76 cm – Incl. grillrooster

234,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701781068780 Categorie:

Beschrijving

De kenmerken van een La Hacienda Vuurkorf Moresque in het kort:Grote vuurkorf
Fijn, eenvoudig en veilig in gebruik
De vuurkorf is voorzien van een deksel met vonkenscherm
Wordt geleverd inclusief grillrooster, perfect geschikt voor barbecuen 🙂
Wordt geleverd inclusief pook
Een eye-catcher in iedere tuin
La Hacienda vuurkorf Moresque De La Hacienda vuurkorf Moresque is perfect voor het creëren van een uitnodigende en warme sfeer in je tuin. De La Hacienda vuurkorf is geïnspireerd door de traditionele Marokkaanse kunst en voorzien van decoratieve uitsparingen waardoor de bewegende vlammen prachtig zichtbaar worden. Deze indrukwekkende vuurkorf heeft een hoogte van 64 cm en een diameter van maar liefst 76 cm.
De La Hacienda Moresque is uitgerust met een praktisch vonkenscherm, dus het gebruik van deze vuurkorf is bijzonder veilig en comfortabel. Na het plaatsen van een houtblok sluit je de haard gewoon weer af. De Moresque staat op een viertal stevige poten en is gemaakt van metaal met brons-effect.
Vuurkorf met BBQ rooster Wil je jouw gasten tussendoor op een lekker hapje trakteren? Géén probleem, dat kan op het aanwezige grillrooster. Ideaal! Je verwijdert het vonkenscherm en het verchroomde grillrooster komt te voorschijn. Ben je klaar met barbecuën, dan geniet je de rest van de avond gewoon weer van een sfeervol haardvuur.
Kortom; De La Hacienda vuurkorf Moresque is een multifunctionele tuinhaard waar je vele gezellige avonden mee tegemoet gaat. Leun achterover, ontspan en geniet van de warmte van een echt houtvuur.
LET OP Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.
La Hacienda La Hacienda is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1998 in Engeland is ontstaan. Inmiddels is La Hacienda een wereldspeler met een enorm assortiment tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, terrasverwarmers en buitenkookartikelen. La Hacienda staat voor een hoogwaardige kwaliteit en een zeer gevarieerd aanbod.