La Hacienda Diamond Vuurkorf – Ø66 cm – Incl. grillrooster

159,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701864027582 Categorie:

Beschrijving

De kenmerken van een La Hacienda Vuurkorf Diamond in het kort:Handige vuurkorf
Fijn, eenvoudig en veilig in gebruik
Rondom is de vuurkorf voorzien van een deksel met vonkenscherm
Wordt geleverd inclusief grillrooster, perfect geschikt voor barbecueën
Wordt geleverd inclusief pook
Een eye-catcher in iedere tuin
La Hacienda vuurkorf DiamondDe La Hacienda vuurkorf Diamond is perfect voor het creëren van een uitnodigende en warme sfeer in je tuin. De La Hacienda vuurkorf is geïnspireerd door de traditionele Marokkaanse kunst en voorzien van decoratieve uitsparingen waardoor de bewegende vlammen prachtig zichtbaar worden. Deze indrukwekkende vuurkorf heeft een hoogte van 55 cm en een diameter van maar liefst 66 cm.
De La Hacienda Diamond is uitgerust met een praktisch vonkenscherm, dus het gebruik van deze vuurkorf is bijzonder veilig en comfortabel. Na het plaatsen van een houtblok sluit je de haard gewoon weer af. De Diamond staat op een viertal stevige poten en is gemaakt van metaal met brons-effect.
Vuurkorf met BBQ roosterWilt je jouw gasten tussendoor op een lekker hapje trakteren? Géén probleem, dat kan op het aanwezige grillrooster. Ideaal! Je verwijdert het vonkenscherm en het verchroomde grillrooster komt te voorschijn. Ben je klaar met barbecueën, dan geniet je de rest van de avond gewoon weer van een sfeervol haardvuur.
Kortom; De La Hacienda vuurkorf Diamond is een multifunctionele tuinhaard waar je vele gezellige avonden mee tegemoet gaat. Leun achterover, ontspan en geniet van de warmte van een echt houtvuur.
LET OPDit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.
La HaciendaLa Hacienda is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1998 in Engeland is ontstaan. Inmiddels is La Hacienda een wereldspeler met een enorm assortiment tuinhaarden, vuurschalen, vuurkorven, terrasverwarmers en buitenkookartikelen. La Hacienda staat voor een hoogwaardige kwaliteit en een zeer gevarieerd aanbod.