Krat haardhout Mix ovendroog (+/-1,9m³)

565,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701100702811 Categorie:

Beschrijving

WOODcom, uw garantie voor perfect haardhout!
Een houtkachel of open haard is een gezellige verwarmingsbron. Het soort haardhout dat je gebruikt, heeft een grote invloed op de kwaliteit van de verbranding en de warmteopwekking.
Is mixhout goed haardhout? Gemengd haardhout is ideaal om te stoken, omdat er verschillende soorten brandhout zijn, zullen ze elkaar aanvullen en versterken. Zo zorgt het voor een nog aangenamere ervaring.
Gemengd haardhout is haardhout van zacht en harde houtsoorten. Door eerst het zachthout te verbranden haalt u in korte tijd veel rendement en wenst u uw houtkachel of openhaard temperen, dan legt u hardhout op het vuur. Daardoor is het geschikt voor iedere houtkachel of openhaard.
De kratten bevatten zowel hardhout (bijv. Eik, essen, beuk, …) als zachthout (bijv. berk, populier, elzen…):
Hardhout: traag brandend – levendig vlammenspel
Zachthout: snel brandend – mooi groot vlammenspel
Waarom kiezen voor WOODcom haardhout mix ovendroog? WOODcom mixhout is oven gedroogd maw direct stookbaar!
Dit omwille dat de vochtigheidsgraad ligt tot 20%.
Onze blokken zijn gekloofd met een dikte van +/- 5-20cm en een lengte van +/- 25-30cm zo bent u verzekerd van een lange brandtijd, een levendig vlammenspel, uitstekende warmte en hoog rendement, waardoor het in iedere kachel of open haard te gebruiken is.
Kwaliteit is belangrijker dan een bodemprijs. Dit is met alles wat u koopt. Door ons groot volume echter, zijn wij erin geslaagd de beste kwaliteit hout te kunnen aanbieden aan de leukste prijs.
We garanderen een ovendroge kwaliteit. Wij kunnen ons niet veroorloven om hout van twijfelachtige kwaliteit en vochtigheid te leveren want rook en een onstabiele verbranding is natuurlijk uit den boze.
Stoken met WOODcom brandhout Uw houtkachel of open haard stoken moet aangenaam zijn en mag geen stress veroorzaken door hout dat vochtig of van slechte kwaliteit is. Door voor de juiste soort haardhout te kiezen, wordt ervoor gezorgd voor een betere verbanding en verhoogt u daarmee het rendement en de beleving.
Daardoor komen zachte houtsoorten (berk, elzen, populier, …) beter tot hun recht in kleine kachels of openhaarden en harde houtsoorten (beuk, eik, essen, …) zijn dan weer perfect voor grotere kachels of openhaarden.
Twijfel niet en kies daarom resoluut voor de kwaliteit van Woodcom en geniet zonder zorgen van uw haardvuur.
WOODcom, dat hout je warm!