HEAT Outdoor Living Vuurkorf Straight Rond Zwart Staal – Vuurkorf – Vuurschaal BBQ – Vuurschaal voor buiten – Terraskachel – Tuinkachel – Terrashaard – Vuurkorf voor buiten – Vuurkorf BBQ – Vuurton – 35x35x56.8 cm

25,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700358203150 Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een leuke trendy vuurkorf voor een feestje of gewoon voor extra gezelligheid? Dan is de vuurkorf Straight een hele goede optie!
De HEAT Outdoor Living Vuurkorf is een traditionele vuurkorf met een hoogte van 59 cm. Deze klassieke vuurkorf is voorzien van handvatten, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. De vuurkorf heeft een goede stabiliteit dankzij de 3 poten. Op zoek naar een leuke trendy vuurkorf voor een feestje of gewoon voor extra gezelligheid? Dan is de vuurkorf straight een hele goede optie!
Wat kunt u verwachten?
Traditionele vuurkorf
Hoog model
Exclusief bodemplaat
Over HEAT HEAT Outdoor Living is een Nederlands merk dat een gevarieerde collectie van moderne en modieuze terrashaarden, vuurschalen en vuurkorven biedt voor uw terras of tuin. De producten kenmerken zich door een moderne, tijdloze en praktische vormgeving en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.