Vuurkorf Met Grillrooster – Tuin Barbecue – Terrashaard – Vuurkorven Voor Buiten – Vuurschaal – Buitenhaard – 45cm Diameter

189,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075700372185859 Categorie:

Beschrijving

Plus- en Minpunten
+ Vuurkorf voor tuin of terras
+ Zorgt voor warmte en een gezellige sfeer
+ Met grillplaat, tang en extra pootjes voor ondersteuning
+ Gemaakt van hoge kwaliteit brandwerend ijzer
– Niet elektrisch
Geniet van een prachtige vuurkorf in uw tuin of op uw terras!
Geniet van een aangenaam sfeertje in uw tuin of op uw terras. Heeft u zin in wat lekkers terwijl u geniet van een warm vuurtje? Met de vuurkorf van Glandas wordt dit allemaal mogelijk. Deze prachtige ijzeren vuurkorf houdt uw familie en vrienden warm en voorziet iedereen van een lekker hapje. U krijgt naast een vuurkorf namelijk ook tang en grillplaat tot uw beschikking. Zorg voor warmte en gezelligheid in uw tuin!
De vuurkorf is gemaakt van brandwerend ijzer met een antieke uitstraling. Het is erg stevig en duurzaam waardoor het jarenlang meegaat. Het heeft een diameter van 45 centimeter en een hoogte van 58 centimeter. Alle materialen zijn zeer eenvoudig om te reinigen. U kunt dan ook dagelijks genieten van een prachtig warm vuurtje met het hele gezin.
Meer accessoires nodig voor uw tuin?
Onze webshop verkoopt verschillende hoogwaardige accessoires en decoratiestukken voor uw tuin. Wij verkopen tuinstoelen, buitenlampen, sproeisystemen, rozenbogen en nog veel meer. Bekijk onze webshop en breid uw tuin uit met de beste accessoires!
Specificaties
Afmetingen: 45 x 45 x 58cm
Gewicht: 6.5kg
Materiaal: IJzer
Kleur: Brons