Gietijzeren Vuurkorf / Tuinhaard

159,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701054346492 Categorie:

Beschrijving

Deze vuurkorf maakt van iedere warme zomeravond een succes. Het vult je tuin met sfeer, terwijl het onderhoud en opbergen erg gebruiksvriendelijk is. De vuurkorf krijg je compleet geleverd inclusief de vuurpook, het vonkenscherm, het barbecuerooster en de beschermhoes. Met een diameter van 80 cm volstaat deze vuurkorf in iedere tuin.
Plus- en minpunten
+ Multifunctioneel
+ Goed te verplaatsen
+ Gemaakt van gietijzer
– Lijkt door lichte gewicht minder stevig
Zit je graag op een mooie lente- of zomerdag tot laat met vrienden in de tuin? Met deze multifunctionele vuurkorf barbecue je eerst en tover je het daarna gemakkelijk om tot een sfeervolle vuurkorf.
Leuk weetje: De grootste barbecue ooit? In de kleine stad Minas in Uruguay staat het Guiness world record voor de grootste barbecue die ooit gehost is. Maar liefst 14 uur lang waren bijna 200 koks alle bewoners van Minas aan het voorzien van heerlijke barbecue.
Weten waarom de Gietijzeren Vuurkorf de bestseller is?
✔ Overal te plaatsen – Door de maten van 80 x 80 x 45 cm kan je de vuurkorf overal een mooi plekje geven. Bovendien is het een lichtgewicht van 13kg. Verplaatsen is dus absoluut geen probleem!
✔ Hittebestendig – Tot wel 500 graden kan het gietijzer verhit worden. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken over de ondergrond.
✔ Eenvoudig te monteren – De handleiding geeft je duidelijke instructies over de eenvoudige montage. Alle benodigde materialen en gereedschappen zijn inbegrepen.
✔ Veelzijdig in gebruik – Het is zowel een vuurkorf als een barbecue. Maar bij creatief gebruik kan je de korf ook vullen met ijswater en drank koelen. Wederom een bijzonder leuke sfeermaker.
✔ Alle accessoires inbegrepen – De set is compleet met de vuurpook, het vonkenscherm, het barbecuerooster en de beschermhoes.
Ruime ervaring in outdoor artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de outdoor sector en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan deze producten moeten voldoen. Deze vuurkorf is gemaakt voor gebruiksgemak. Doordat de korf zo licht mogelijk geproduceerd is, kan je twijfelen over de kwaliteit van het product, maar wij willen graag benadrukken dat de stabiliteit en stevigheid zijn gewaarborgd.
Specificaties
– Materiaal: gietijzer
– Kleur: zwart
– Buitenmaten: 80 x 80 x 45 cm
– Maten vuurschaal: 57 x 57 x 11,5 cm
– Bakhoogte: 31 cm
– Lengte vuurpook: 40 cm
– Gewicht: 13kg
– Inbegrepen: vuurpook, vonkenscherm, barbecuerooster en beschermhoes