AMARE veelzijdige en comfortabele vuurplaats – basisplaat

67,99

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701034645631 Categorie:

Beschrijving

Er is niets zo fijn als ’s avonds rond een vuur zitten, maar het bouwen en onderhouden van een vuur kan een uitdaging zijn, vooral als je op een plek bent zonder een geschikte vuurplaats. De Fire Basket is de perfecte oplossing voor mensen die willen genieten van een vuur in hun achtertuin, op hun terras of tijdens het kamperen zonder gedoe van het bouwen en onderhouden van een vuur. Met zijn compacte formaat en eenvoudige montage brengt de Fire Basket warmte en sfeer waar hij ook gaat.
• Comfort: De Fire Basket is de perfecte manier om een gezellige sfeer te creëren in uw achtertuin, op uw terras of tijdens het kamperen. Met zijn flakkerende vlammen en warme gloed zorgt het zeker voor meer plezier tijdens elke bijeenkomst.
• Afmetingen: Metingen van 36 x 36 x 46 cm (L x B x H), de Fire Basket is de perfecte maat voor kleine vuren. Het wordt geleverd met een aspan en pook, waardoor het gemakkelijk is om op te ruimen na gebruik.
• Snel te monteren: Het monteren van de Fire Basket is snel en gemakkelijk, zonder extra gereedschap nodig te hebben. Dit maakt het een ideale keuze voor kampeertrips of spontane bijeenkomsten in de achtertuin.
• Hitte- en roestbestendigheid: Het is belangrijk om te weten dat de Fire Basket is gemaakt van metaal en van nature tekenen van slijtage zal vertonen, waaronder hittebeschadiging en corrosie. Om de levensduur te waarborgen, wordt aanbevolen om het op een hittebestendige en roestbestendige ondergrond te plaatsen.
Over het algemeen is de Fire Basket een must-have voor iedereen die graag tijd buiten doorbrengt. Het is een gemakkelijke en handige manier om een warme en uitnodigende sfeer te creëren, of je nu in je achtertuin zit, op je terras of kampeert in het wild. Met zijn compacte formaat, eenvoudige montage en meegeleverde aspan en pook is de Fire Basket de perfecte toevoeging aan elke buitenbijeenkomst.