Coco Flames Barbecue Cocos Houtskool Briketten 3 kg

20,30

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065500412481128 Categorie:

Beschrijving

Coco Flames zijn milieu- en mensvriendelijk geproduceerde houtskool briketten. Gemaakt van de binnenbast van kokosnoten.
Deze houtskool, speciaal voor de barbecue, heeft een groot aantal voordelen boven traditionele houtskool. Zo brandt het anderhalf keer langer dan traditionele houtskool, waarmee het zuinig in gebruik is. Bovendien wordt Coco Flames anderhalf keer zo heet/veel heter. De briketten zijn opmerkelijk droog: ze bevatten minder dan twee procent vocht waardoor er amper tot geen rook ontstaat. Barbecueën wordt daarmee gezonder.
Alle voordelen:
brandt heter en langer–> wel 6 uur lang – hoge calorische waarde – geen geur – Minder rook – schoner – 100% natuurlijk – gemaakt uit de schaal van de cocosnoot – geen toevoegingen – perfect voor de barbecue & camping
Gezond is ook dat Coco Flames milieu- en mensvriendelijk wordt geproduceerd uit honderd procent natuurlijke kokosnootbast, een restproduct van de kokosverwerkende industrie. Bij de productie worden geen chemicaliën gebruikt en blijven amper reststoffen (residuen) over. Zeker zo belangrijk is dat het eerlijke handel is. Het moederbedrijf Fibredust heeft ‘social responsibility’ hoog op de agenda staan en is SA 8000 gecertificeerd – een van de zwaarste en meest omvattende normeringen op het gebied van maatschappelijk aanvaardbare arbeidsomstandigheden. De houtskoolfabriek in de Zuid-Indiase stad Pollachi werkt conform deze normering en de lokale economie wordt gestimuleerd met een honderd procent milieuvriendelijk product.

Extra informatie

Doel

BBQ

Duurzaam

Ja

Gewicht

0-4kg

Materiaal

Kokos