Big Green Egg 2XL – Standaard

3105,00

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065501895831193 Categorie:

Beschrijving

De Allergrootste. De Moeder van Alle Groene Eieren.

Big Green Egg is waarschijnlijk het meest gewilde en meest bekende merk als het aan komt op (kamado)barbecues. En dat is niet voor niets. De gebruiksvriendelijkheid, de unieke luchtcirculatie, het gemakkelijk kunnen reguleren van de temperatuur, de vormgeving, het fraaie groen en het NASA-gepatenteerde keramiek maken van de Big Green Egg een absolute topbarbecue.

Big Green Egg brengt diverse modellen op de markt die onderling verschillen in grootte en ook in uitrustingsniveau. Er is voor iedereen wel een Big Green Egg die aan alle eisen voldoet. De uitvoeringen variëren van de vriendelijke en handzame BGE Mini tot aan de reusachtige en stoere 2XL. Wat alle kamado’s van Big Green Egg met elkaar gemeen hebben zijn de vorm, de kleur, de materiaalkeuze, het gebruiksgemak en uiteraard de hoge kwaliteit.

Groter dan de XL en perfect om te bbq’en en te grillen op bijvoorbeeld evenementen en andere locaties/gelegenheden waar veel mensen tegelijkertijd samen komen. Een niet te missen BBQ waarmee je altijd indruk maakt. Je kunt er alles mee wat je mag verwachten van een Big Green Egg, maar dan in overtreffende vorm. De 2XL is voorzien van de nieuwe Big Green Egg rEGGulator gietijzeren dop. Deze biedt een nauwkeurige temperatuurregeling die andere luchtstroomregelaars, ook de eigen Big Green Egg margrietschijf, ver overtreft op het gebied nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

De Big Green Egg 2XL heeft een grilloppervlakte van 4185cm², een roosterdiameter van 73cm, weegt 170kg en is 90cm hoog.