BBQ Collection – 3-in-1 Vuurkorf – Vuurschaal en Teppanyaki Grillplaat – Terrashaard – Zwart

144,99

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701916959697

Beschrijving

Genieten van meer sfeer en warmte buiten? En tegelijkertijd de lekkerste gerechten klaarmaken? Het kan allemaal met de BBQ Collection 3-in-1 vuurkorf met Teppanyaki grillplaat. Gebruik de vuurkorf als terrashaard voor wat extra warmte buiten tijdens de koudere maanden, of als grillplaat om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Voor brandhout hoef je niet ver te lopen, de vuurkorf heeft namelijk een ingebouwde opslagplaats voor brandhout.
Moderne vuurkorf
De BBQ Collection 3-in-1 terrashaard bestaat in eerste instantie uit een vuurschaal van 61 centimeter. Hier kun je het brandhout in opbranden dat in de speciale opslagplaats bewaard ligt. De vuurkorf heeft een strakke moderne uitstraling waardoor hij perfect past in elke tuin en op elk terras. Om naast warmte ook van heerlijke gerechten te kunnen genieten plaats je de teppanyaki grillplaat op de vuurschaal. De warmte van het vuur maakt het mogelijk om gerechten op teppanyaki wijzen te bereiden, of om de vuurkorf als BBQ te gebruiken.
Teppanyaki grillplaat
De BBQ Collection vuurkorf komt met een speciale Teppanyaki grillplaat. Teppanyaki is een populaire kookstijl uit Japan waarbij vlees en groente gegrild worden op een ijzeren bakplaat. Denk daarbij aan biefstuk, zeevruchten, kip, champignons, uien, en taugé. Dankzij een anti-aanbak laag heb je geen boter of olie nodig om het voedsel te bereiden, waardoor teppanyaki een gezondere manier van koken is. Naast een Teppanyaki plaat zitten er ook grillroosters op de bakplaat waarmee je gemakkelijk vlees, groente en vis kunt grillen.
Specificaties BBQ Collection vuurkorf en teppanyaki grill
3-in-1 grillplaat en vuurkorf
Incl. opslagplaats voor brandhout
Incl. teppanyaki grillplaat
Diameter vuurschaal: 61 cm
Hoogte vuurkorf: 90 cm
Roestvrij staal