BAST Stone Multipack – 5 stuks – kokosbriketten – duurzaam

16,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7065501027720555 Categorie:

Beschrijving

BAST Stone kokosbriketten zijn de vernieuwde en nóg betere versie van de BAST ONE briketten. De BAST Stone is het ideale briket voor jouw kleine barbecue op tafel, op de camping of in het park.
Ieder briket is geschikt voor één barbecue sessie en brandt minimaal twee uur. Met een diameter van ± 13 centimeter neem je het briket gemakkelijk overal mee naartoe. Perfect voor je vakantie, een dagje naar het strand, een gezellige barbecue in het park of op de camping.
De Stone Multipack bestaat uit 5 BAST Stone kokosbriketten. Hiermee zit jij helemaal gebakken voor jouw vijf eerstvolgende tafel-, park- en camping barbecues.
Tips voor gebruik
TIP 1: Een BAST Stone kokosbriket past in vrijwel ieder type kleine barbecue, zoals de Cobb barbecue en andere tafelbarbecues.
TIP 2: Om een BAST Stone aan te steken raden wij aan om een of twee BAST Booster aanmaakblokjes gebruiken. Het briket past in de meeste barbecue-/brikettenstarters (diameter ± 13 centimeter)
TIP 3: De BAST Stone Multipack is ook heel leuk om cadeau te doen aan een echte barbecue liefhebber! 🙂
De duurzame kokosbriketten van BAST
Perfect alternatief voor houtskool
Hoge calorische warmtewaarde
Branden lang en gelijkmatig
Heerlijke barbecue smaak
Minder vlammen, rook en as dan bij houtskool
Duurzaam: circulair, 100% natuurlijk en fair trade
Het verhaal van BAST
BAST is een jong Nederlands bedrijf met het hart op de juiste plaats. Het is hun missie om mensen beter en duurzamer te laten barbecueën door een duurzaam, sociaal en verantwoord alternatief te bieden voor houtskool. Daarom hebben ze kokosbriketten laten ontwikkelen die lang en gelijkmatig branden en minder vlammen, rook en as produceren dan houtskool. Voor de productie van houtskool moeten bomen worden gekapt. BAST kokosbriketten worden gemaakt van kokosbasten, een restproduct van de kokosindustrie dat voorheen werd weggegooid. Door kokosbasten te verkolen en hier briketten van te maken, krijgt dit kokosafval een nieuwe, circulaire bestemming. Daarnaast is het product ook nog eens 100% natuurlijk en fair trade. Alle partijen in de BAST keten krijgen namelijk een eerlijke beloning voor hun bijdrage aan het eindproduct. Win-win-win!
Met BAST vergroot je de positieve effecten van barbecueën en verkleinen we samen de negatieve effecten.

Extra informatie

Doel

BBQ

Gewicht

0-4kg

Duurzaam

Ja

Materiaal

Kokos