Aanmaakhout in netzak | 10 kilogram | aanmaakhoutjes voor aanmaak open haard hout in kachel

34,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701715934254 Categorie:

Beschrijving

Wil jij jouw open haard aansteken? Dan heb je goed, droog aanmaakhout nodig.
Je hoort waarschijnlijk vaak genoeg dat je aanmaakhout moet kopen om een vuurtje aan te steken. Dat het echt veel voordelen heeft om hier altijd gebruik van te maken. Maar waarom eigenlijk? Wat is aanmaakhout precies? En waarom kiezen zoveel mensen ervoor om een grote hoeveelheid aanmaakhout in te slaan wanneer ze een open haard of vuurkorf hebben?
Zoals de naam al deels verraadt, is aanmaakhout geschikt om een vuurtje aan te maken. Het blijkt in de praktijk namelijk lang niet altijd even makkelijk om een vuurtje aan te steken. Zeker niet wanneer het hout dat je gebruikt wat aan de vochtige kant is of bestaat uit voornamelijk vers hout. Vers hout brandt bij lange na niet zo gemakkelijk als aanmaakhout.
Je kunt aanmaakhout dus ook zien als het perfecte tussenmiddel om een open haard of vuurkorf aan te steken. Door eerst het aanmaakhout aan te steken, heb je het perfecte verbindingsmiddel tot je beschikking om ook het lastigere hout aan te steken.
Het ideale aanmaakhout bestaat uit latjes van zo’n 15 a 20 cm. Dit is het perfect formaat om tussen andere stukken hout te stoppen, waardoor het vuur op een natuurlijke wijze overslaat. Zo bereik je met een paar blokjes aanmaakhout precies het doel dat je had.
Aanmaakhout kopen Heb je dus een open haard of vuurkorf bij huis? En vind je het fijn om deze geregeld op een zo makkelijk mogelijke manier aan te steken? Wacht dan niet langer dan nodig is en haal nu een voorraad STOCERS aanmaakhout in huis.
Hoeveel aanmaakhout moet ik kopen? Bij het kopen van aanmaakhout is de hoeveelheid misschien nog wel hetgeen wat mensen het lastigst vinden in te schatten. Want niet iedereen heeft evenveel ruimte om maar meteen een enorme hoeveelheid in te slaan. Aan de andere kant heeft ook niemand er zin in om elke week of maand weer een nieuwe zak aanmaakhout te moeten bestellen. Dan blijf je bezig.
Vanwege dit dilemma hebben we er bij doosjehout.nl dan ook voor gekozen om meerdere hoeveelheden aanmaakhout aan te bieden. In plaats van te kiezen voor een standaardformaat, maakt dit het voor jou makkelijker om de aankoop van aanmaakhout precies af te stemmen op dat wat je nodig hebt en dat wat je nodig denkt te gaan hebben.
Qua hoeveelheden gaat het om de volgende opties:
5 kg aanmaakhout: Stook je regelmatig een keer in het weekend. Dan is 5 kilo STOCERS aanmaakhout top.
10 kg aanmaakhout: Deze hoeveelheid hout in een netzak kenmerkt ons. Niet te veel, niet te weinig. Met 10 kilogram STOCERS aanmaakhout kom je over het algemeen wel een paar maanden door. Dit is uiteraard sterk afhankelijk van hoe vaak je een vuurtje stookt en hoeveel aanmaakhout je daarbij gebruikt. Maar over het algemeen is dit een hoeveelheid aanmaakhout waarmee je een aantal maanden doorkomt. Daarna wordt het dan weer tijd om een nieuwe lading te bestellen. Dit formaat bestel je op deze pagina.
15 kg aanmaakhout: Dit is ons grootste formaat aanmaakhout in een netzak. De netzak zit helemaal vol met aanmaakhout, precies 15 kilo afgewogen. Dit geeft een erg gaaf aanzicht naast de kachel.
Kies gerust de hoeveelheid aanmaakhout wat bij jou past. Wij bevelen vaak onze standaard 10 kilogram aanmaakhout aan.
Specificaties 10KG STOCERS aanmaakhout (gekloofd): Gekloofd blank hout voor de aanmaak van uw kachel
Met de handbijl bewerkt
Steek ruim 100x de kachel aan met deze zak aanmaakhout
Aanmaak latjes hout van +/- 20 cm
10 kilo gedroogde houtjes in een net
Hout voor aanmaken van open haard of houtkachel – kachelhout
STOCERS staat voor kwaliteit hout en ambacht. Wij zijn dé hout-oplossing in dozen!
Zoektermen: aanmaakhout in net, vuurkorf hout, aanmaakhoutjes, hout, houtvuurtje, aanmaakblokjes, net met aanmaakhout, kachelhout, houtkachel, aanmaak latjes, kachel, vuur maken, kampvuur, brandhout, zak met aanmaakhout, zak aanmaakhout, pizzahout blokjes, houtvuurtje, aanmaak blokjes, aanmaakhout, vuur starter, brand maker, openhaard, pizza hout, tuin kachel