Openhaardhout / 200liter / Oven gedroogd / Haardhout / Brandhout

64,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701870077916 Categorie:

Beschrijving

We kennen allemaal de momenten, waar je even wat hout nodig hebt voor die koude winteravonden of juist die zwoele zomeravonden. Wat het ook mag zijn, deze doos hout doet precies dat.
In deze Haardhout box zit minimaal 40kg ovengedroogd haardhout. Ideaal voor 3 a 4 avonden te stoken.
Wil jij dit jaar ook bij een heerlijk houtvuurtje zitten? Is er volgens jou niets gezelliger dan een avondje met geliefden bij een knapperende openhaard? Overweeg dan deze kant-en-klare brandhout box.
Als jij de gelukkige eigenaar bent van een openhaard of houtkachel dan weet je hoe fijn het is om thuis te komen en de haard op te steken. Even lekker ontladen, bijkomen en genieten van het moment. Zodra de vlammetjes wat groter beginnen te worden, neemt de sfeer in de ruimte ook toe. Naast het heerlijke en sfeervolle vlammenspel geeft het ook gewoon erg veel warmte. Zie je het al voor je; met je dierbaren rond een bordspelletje met op de achtergrond een heerlijk warm schouwspel van brandend hout, gloeiende kolen en fijne natuurlijke geuren.
Redenen om deze kant-en-klare brandhout box aan te schaffen:
Het hout is ovengedroogd. Het vochtgehalte ligt onder de 15% en gezaagd op +/- 25cm dus het is klaar voor gebruik
Vandaag besteld, morgen gratis bezorgd
100% tevredenheidsgarantie
Over het hout:
We hebben het hout op 25cm laten zagen waardoor het ook in kleine kachels past. Het zijn handzame blokken die heerlijke warmte afgeven als je ze verbrandt.
Over de box
De box weegt zo’n 40 kilo en er zitten genoeg haardhoutblokken in om 3 of 4 avonden normaal te stoken. Natuurlijk kun je het ook in één avond wegfikken, maar let er wel op dat je niet onnodig veel stookt, want dan verspil je energie, warmte en gezelligheid.
Wacht niet langer, bestel deze haardhout box vandaag nog op tijd en geniet overmorgen al van een heerlijk vuurtje! OP=OP
PRODUCTOMSCHRIJVING BERKEN HAARDHOUT WOODYDISCOUNT
Bij WoodyDiscount treft u enkel berken haardhout van de beste kwaliteit. Zo zijn alle houtblokken ongediertevrij en schimmelvrij en bevatten onze blokken geen restanten van verf. Ook worden er geen bijproducten toegevoegd waardoor u verzekerd bent van een schone verbranding. Dit maakt haardhout van Woodydiscount een milieubewuste keuze!
BERKEN HAARDHOUT MET EEN SCHONE VERBRANDING
Voor een kleine open haard of kachel kunt u kiezen voor ovengedroogd berkenhout. Door de zachtheid van de witte schors, is berkenhout gemakkelijk aan te steken. Wat volgt is een fraai vlammenspel met een prettige geur.
ZORGELOOS BERKENHOUT KOPEN BIJ WOODYDISCOUNT
Wilt u probleemloos berkenhout kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Woodydiscount profiteert u standaard van veel voordelen. Al het berken haardhout is ovengedroogd. De haardblokken bevatten een laag vochtgehalte van slechts 12%. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale verbranding. Bij het stoken van de blokken is er weinig zuurstof nodig zonder veel warmtevermogen te verliezen.