3 KG aanmaakhout in netzak

16,95

Nu bestellen

Artikelnummer: 7075701681547800 Categorie:

Beschrijving

Let op: Op de bovenstaande foto ziet u de 5 kg variant van ons aanmaakhout in netzak. 3 kg aanmaakhout in netzak zou iets minder zijn dan op de foto.
Wil jij jouw open haard aansteken? Dan heb je goed, droog aanmaakhout nodig.
Waarom aanmaakhout bij het aanmaken van uw kachel?
Je hoort waarschijnlijk vaak genoeg dat je aanmaakhout moet kopen om een vuurtje aan te steken. Dat het echt veel voordelen heeft om hier altijd gebruik van te maken. Maar waarom eigenlijk? Wat is aanmaakhout precies? En waarom kiezen zoveel mensen ervoor om een grote hoeveelheid aanmaakhout in te slaan wanneer ze een open haard of vuurkorf hebben?
Zoals de naam al deels verraadt, is aanmaakhout geschikt om een vuurtje aan te maken. Het blijkt in de praktijk namelijk lang niet altijd even makkelijk om een vuurtje aan te steken. Zeker niet wanneer het hout dat je gebruikt wat aan de vochtige kant is of bestaat uit voornamelijk vers hout. Vers hout brandt bij lange na niet zo gemakkelijk als aanmaakhout.
Je kunt aanmaakhout dus ook zien als het perfecte tussenmiddel om een open haard of vuurkorf aan te steken. Door eerst het aanmaakhout aan te steken, heb je het perfecte verbindingsmiddel tot je beschikking om ook het lastigere hout aan te steken.
Het ideale aanmaakhout bestaat uit latjes van zo’n 15 a 20 cm. Dit is het perfect formaat om tussen andere stukken hout te stoppen, waardoor het vuur op een natuurlijke wijze overslaat. Zo bereik je met een paar blokjes aanmaakhout precies het doel dat je had.
Aanmaakhout kopen Heb je dus een open haard of vuurkorf in huis? En vind je het fijn om deze geregeld op een zo makkelijk mogelijke manier aan te steken? Wacht dan niet langer dan nodig is en haal nu een voorraad aanmaakhout in huis.
Specificaties 3KG aanmaakhout (gekloofd): Gekloofd blank hout voor de aanmaak van uw kachel
Met de handbijl bewerkt
Aanmaak latjes hout van +/- 15 cm
3 kilo gedroogde houtjes van STOCERS in een net van doosjehout.nl
Hout voor aanmaken van de open haard of houtkachel – kachelhout
Op de foto ziet u onze 5 kg variant aanmaakhout in netzak